Şarj istasyonu fiyatları

Şarj istasyonu fiyatları

Şarj istasyonu fiyatları nelerdir? Değişen dünya, gelişen teknoloji, daha çevreci ve ekonomik, alternatif yakıt arayışları, yeni nesil elektrikli araç ve şarj istasyonları sektörü olarak karşımıza çıktı. Elektrikli araçların yakıt ihtiyacını karşılamak için alt yapı ve kurulumunu gerçekleştirdiğimiz, en uygun İstasyonu ile Türkiye geneline yaygınlaştırmayı hedeflediğimiz elektrikli araç şarj istasyonlarımız ile her aracın özelliğine uygun soket ve şarj ünitelerimizi hizmetinize sunuyoruz.

Yıllardır kesintisiz güç kaynakları üzerine profesyonel çalışmalar yürüttüğümüz, %100 yerli üretim sistemlerimizi sadece Türkiye değil, ülke sınırları dışına da çıkararak tescillediğimiz kalitemizi, bugün elektrikli şarj istasyonları sektöründe de başarmayı hedefliyor, tüm alt yapı kurulum ve bakım takibini titizlikle yürütüyoruz. İstasyonun tipi, kapasitesi, adeti, soket çeşitlerine göre değişkenlik göstermekte olup, %100 yerli üretim, birinci sınıf kalite istasyonlarımız, bireysel ve ticari ihtiyaçlar için en uygun ve ulaşılabilir fiyat alternatiflerine sahiptir.

İstasyonlarımız, daha çok dış alanda kullanılan DC akım prensibi ile çalışan, tüm araç soketlerine uyumlu, hızlı şarj özelliği taşıyan elektrikli şarj istasyonları dır. Akaryakıt istasyonları, otoyollar, araç servisleri, havaalanı ve otogarlar, kurumsal alanlar ve eğlence merkezlerinde tercih edilen bu istasyonlar, güç paylaşım özellikleri ve yüksek performanslı şarj kapasiteleri ile yoğun lokasyonların tercih sebepleridir.

DC Şarj İstasyonu Fiyatları ünitenin kapasitesi, kurulum maliyeti, soket çeşitlerine göre değişkenlik göstermekte olup, solar sistem alternatif enerji kaynakları kullanımı ile maliyetini karşılayacak ekonomik çözümlere sahiptir. AC akımlı ünitelerimiz, tek güç paylaşımlı, yavaş dolum özelliğinden dolayı daha çok ev tipi olarak tabir edilen mini ünitelerdir. Bir kablo vasıtası ile şebekeden gelen AC enerji direk bataryaya iletilmekte ve batarya içerisindeki dönüştürücüler bu akımı DC akıma evirdikten sonra enerjiyi depolamaktadır. Bu sebeple bu üniteler daha yavaş dolum özelliğinden  dolayı site, garaj ve konutlarda kullanımı tercih edilmektedir.

AC Şarj İstasyonu Fiyatları muadillerine kıyasla daha ekonomiktir. Çok büyük alt yapı gereksinimine ihtiyaç duymadan, şebeke elektriğine bağlanarak kurulabilen bu sistemler, kaliteli hizmet ve uygun fiyat garantisi ile ASPOWER güvencesi ile konutlarınıza gelebilir, ekonomik Şarj İstasyonu  ile projenizi şekillendirebilirsiniz. Her istasyonun kW kapasitesi ve soket tipi farklı olmasından ötürü değişkenlik gösteren maliyetler, güneş yada rüzgar enerji panellerinden alınan kaynak enerji vasıtası ile daha ekonomik ve verimli hale getirile bilmekte, kurulum maliyetini kısa sürede bu şekilde amorti edebilmektedir.

Fosil yakıttan uzak, tamamen çevreci ve atmosferle dost elektrikli yakıt ile uzun mesafeler daha ekonomik yoldan kat edilecek, var olan doğal kaynaklardan tasarruf elde edilecek, yenilenebilir alternatif enerji ile elektrik altyapısının olmadığı lokasyonlarda bile elektrikli şarj ünitesi kurabilme avantajı elde edilecektir.

Bu denli çevreci ve ekonomik yakıtların daha ulaşılabilir olması, Türkiye genelinde her lokasyona yaygınlaştırılması, tüm araç ve soket tiplerinin rahatlıkla kullanabileceği şarj istasyonlarının kurulması için AR-GE birimlerimizle çalışmalarımıza devam ediyor, proje ve yönetim ekibimizle, kurulum ve alt yapı çalışmaları için tüm aşamaları tüm işlemleri titizlikle takip ediyoruz.

En uygun Şarj İstasyonu, yüksek performansta hızlı şarj kapasitesi sağlayacak istasyon kurulumları, bireysel ve ticari beklentileri karşılayacak istasyon alternatifleri, uluslararası standartlara uygun proje ve hizmet düsturumuz ile ASPOWER olarak elektrikli şarj sistemlerinde de sektörün  öncü kuruluşlarından biri olmayı hedefliyor, Türkiye’nin dört bir yanında ASPOWER elektrikli şarj istasyonlarının kurulumu için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu sebeple kesintisiz güç kaynakları alanında geldiğimiz noktaya, elektrikli şarj sistemlerinde de ulaşmayı hedefleyerek, her geçen gün alt yapımızı genişletiyor, her beklentiye cevap verecek istasyon kurulumlarına imzamızı atıyoruz.

Elektrikli araç şarj istasyonu ücretli mi?

Peki Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ücretli mi? Elektrikli otomobiller her ne kadar yollarda görünmeye başlasada, şarj istasyonu alt yapısı yetersizliğinden dolayı yalnızca büyük şehirlerde aktif olarak kullanılabilmektedir.

Elektrikli şarj istasyonları, proje, kurulum ve takibi ile bireysel ve ticari amaçlı kullanılacak elektrikli şarj ünite ihtiyaçlarını, avrupa standrtlarında, %100 yerli üretimlerimizle karşılıyor, en uygun Elektrikli Şarj istasyonuve kaliteli hizmet anlayışımızla taçlandırıyoruz. Uzun yıllarda sektörde kesintisiz güç kaynakları proje ve imalatında gösterdiğimiz başarı ve kaliteli alt yapıya dayanarak, hizmetlerimiz dahiline aldığımız elektrikli şarj istasyonlarında da aynı başarı ve performansı göstereceğimize inanıyor bu sebeple mühendis ve AR-GE çalışmalarımız ile en kaliteli elektrikli hızlı şarj istasyonu üretim ve kurulum hizmeti vermeyi amaçlıyoruz.

AC ve DC olarak iki enerjili yakıt tipine sahip istasyonlarımızda AC mini ünite sistemlerimiz, yavaş şarj etme özelliği ile daha çok bireysel ev tipi kullanıma uygun ünitelerimiz arasında yer almaktadır. DC akımlı, büyük istasyonlarımız ise ticari amaçlı kullanılan, araç trafiğinin yoğun olduğu lokasyonlarda hızlı şarj özelliği ile tercih edilen sistemlerimiz arasında yer almaktadır. Ticari amaçlı kullanılan istasyonların çalışma prensibi, araca iletilen enerji miktarınca (kW)  fiyata tabi tutulması olarak şekillenmekte bu da Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Ücretli Mi? sorusuna bu bağlamda cevap vermektedir.

İstasyonlarının çalışma prensibi, araç bataryalarına aktarılan, kW enerji kullanım miktarına göre, biçimlenmekte olup, kW başına değer biçilen fiyatlandırma, elektrik tedarik firmasının tarifesine göre değişkenlik göstermektedir. Elektrikli şarj ünitelerimizde temassız ödeme ve dilenen fiyat aralığında dolum yapabilme avantajı bulunduğu gibi, kendi soket ve bağlantı kabloları ile de her araca uyum sağlayacak özelliğiyle her beklentiyi karşılayacak donanıma sahiptir.

Özellikle yüksek performanslı hızlı şarj kapasitesine sahip DC istasyonlarımız, her araca uyumlu soket çeşitleri ve güç paylaşım özellikleri ile daha fonksiyonel ve donanımlıdır. Akaryakıt istasyonu, otoyol, havaalanı, otopark gibi yoğun lokasyonlarda, daha kolay ulaşılabilmesi adına ASPOWER imzası ile konuşlandırdığımız istasyonlarımız, projeye özel en uygun fiyat politikamız ile sektörde yer almaktadır. 

Araçların olduğu kadar şarj istasyonlarının da yaygınlaştırılması gerektiği bilinci ile hizmette sınır tanımayan politikamız ile Türkiye'nin dört bir yanında kurulumlarımızı gerçekleştiriyor, tüm talepleri karşılıyoruz.

Elektrikli araç şarj üniteleri

Elektrikli otomobillerin ihtiyaç duyacağı enerji yakıtının kaynağı olarak gösterilen Elektrikli Araç Şarj Üniteleri proje, altyapı hazırlığı, kurulum, bakım ve takip çalışmalarımız ile yeni bir sektörün doğuşuna öncülük eden kuruluşumuz, kesintisiz güç kaynakları alanında edindiğimiz tecrübe ve kaliteli hizmet anlayışını, elektrikli şarj istasyonlarına da taşıyarak Türkiye geneline yayılan bir hizmet politikası yürütmeyi hedeflemektedir.

Elektrikli Araç AC ve DC olmak üzere iki alternatife sahiptir. AC ev tipi mini şarj üniteleri olup, daha çok konut ve sitelerde bireysel amaçlı kullanılmaktadır.

Yoğun lokasyonlarda, ticari amaçlı kullanılan DC elektrikli şarj istasyon çeşitlerimiz ise güçlü, yüksek performansta hızlı şarj kapasitesine sahip,  50 kW -  450 kW kadar şarj performansı gösterebilen, araçların ihtiyacı olan doğru akımlı enerjiyi bataryaya direk depolayan sistemlerdir. Bu sebeple oto servis, akaryakıt istasyonu, AVM oto yol gibi lokasyonlarda hızlı şarj özelliğinden dolayı DC gerilimli üniteler tercih edilmektedir.

Alternatif enerji kaynakları ile beslenebilen yapısı ile de düşük maliyete yüksek performanslı enerji elde etme imkanı da sağlayan DC istasyonlarımız, tüm araç ve soket tipine uyumlu yapıları ve paylaşılabilir enerji avantajları ile de fonksiyoneldir. Elektrikli İstasyon  konusunda her türlü desteği alabileceğiniz, proje, kurulum, bakım ve takip çalışmalarımızdan istifade edebileceğiniz hizmetlerimizle tanışarak sizde çevreci ve ekonomik yeni nesil yakıt sistemleri ile tanışabilir, kendi istasyonunuzu kurabilirsiniz.

Türkiye’de Elektrikli araçların en yoğun kullanıldığı ve dolayısı ile en yoğun elektrikli şarj lokasyonlarına sahip şehirlerin başında gelen İstanbul'da 205 noktada istasyon bulunmaktadır.

ASPOWER olarak yıllardır kesintisiz güç kaynakları alanında yürüttüğümüz güçlü ve başarılı projeleri elektrikli şarj istasyonları sektörüne de taşıyarak beklentileri karşılamayı hedefliyoruz.

Şarj istasyonu fiyatları nelerdir? İstasyonun güç kapasitesi, adeti, soket tipi, kullanılacak alternatif enerji sistemleri çerçevesinde değişkenlik gösteren istasyon ücretlerimiz, daima ulaşılabilir ve uygun fiyat anlayışı ile belirlenmektedir.

AC ve DC soketlerine göre değişkenlik gösteren dolum fiyatları, kVA ya bağlı olarak 0.25 ile 7.9 TL/dk olarak hesaplanmakta, araç batarya kapasitesine bağlı olarak değişmektedir.

 Fosil yakıtlara kıyasla daha ekonomik, düşük maliyetle daha çok yol kat etme imkanı sağlayan elektrikli araçlar, 100 km ortalama 15- 20 kWh yakmaktadır.